Οι περισσότεροι γνωρίζετε το Humble Bundle, μια ιστοσελίδα η οποία πούλαγε πακέτα παιχνιδιών σε ιδιαίτερα δελεαστικές τιμές. Το concept της υπόθεσης ήταν πως ο αγοραστής μπορεί να δώσει όσα χρήματα θέλει για το bundle. Ανάλογα του ποσού παίρνει το βασικό πακέτο ή μέσα στο βασικό, αν πληρώσει περισσότερα, έξτρα καλούδια.

Το Humble Bundle ξεκίνησε σαν ανεξάρτητο μέσο, αυτό πρόκειται να αλλάξει με την εξαγορά του από το IGN.

Η εξαγορά έχει επιβεβαιωθεί από τον Jeffrey Rosen, CEO του Humble Bundle. Σε ένα άρθρο εξηγεί γιατί επέλεξε την IGN. «We chose IGN because they really understand our vision, share our passion for games, and believe in our mission to promote awesome digital content while helping charity. I can’t think of a better partner than IGN to help Humble Bundle continue our quest.» («Επιλέξαμε την IGN γιατί πραγματικά καταλαβαίνουν το όραμά μας, μοιράζονται το πάθος μας για παιχνίδια, και πιστεύουν στην αποστολή μας να προωθούν ποιοτικό ψηφιακό περιεχόμενο βοηθώντας, ταυτόχρονα, φιλανθρωπίες. Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιον καλύτερο συνεργάτη απο το IGN για να βοηθήσει το Humble Bundle στην αποστολή του.»)

Παρόλο που το Humble Bundle βρίσκεται ύπο καθεστός IGN, θα συνεχίσει να λειτουργεί αυτόνομα και η IGN θα βοηθά σε υποστηρικτικές εργασίες και σε ταχύτερη ανάπτυξη της πλατφόρμας.

 

Σκέψεις Συντάκτη: Το Humble Bundle αποτελεί μια πλατφόρμα που δεν θέλουμε να δούμε να αλλάζει αφού ο σκοπός της και τα μέσα της είναι υπέρ της κοινότητας του gaming αλλά βοηθά ιδιαίτερα σε φιλανθρωπίες ξεπερνώντας ακόμα και πολλές πλατφόρμες αυτού του σκοπού. Ελπίζουμε να παραμείνει ως έχει και να συνεχίσει την πορεία της προς το καλύτερο και υπέρ των δύο ομάδων, του gaming και της φιλανθρωπίας.